dilluns, 8 d’octubre del 2012

LIBER 2012, 3ª Fira internacional del llibre a Barcelona

Aquesta setmana passada del dia 3 al 5 d'octubre es va celebrar la 3ª Fira internacional del llibre a Barcelona (LIBER 2012)
Vaig poder assisitir a un parell de xerrades: "Aplicaciones: el futuro de la edición infantil" i "La autoedición ¿amenaza u oportunidad?". Com a autora i il·lustradora, sobretot de contes infantils, m'interessaven especialment...Respecte al tema de les Apps d'àlbums/llibres infantils crec que he de veure moltes coses encara i que si ets una editorial amb un cert pressupost et pots permetre el luxe de crear-ne una, ja que implica un certa inversió. I pel tema de l'autoedició: crec que mai és descartable, sobretot si tens un producte que vols publicar, i cap editorial hi està interessada o simplement no és classificable per format o per contingut...En fi, crec que està bé està al dia del que es pot coure a dins i fora de les editorials i del que avui en dia anomenem e-book. 
Com enquadernadora, creativa i amant dels llibres, tot i que m'interessa els nous formats i les noves tecnologies, sempre valoro el llibre d'artista i el llibre en format de paper...Crec que el fet de passar pàgina i poder olorar el que està imprès és tot un què. I com a què, també hi ha l'enquadernació artística i tot allò que pot donar a un bon contingut. Així que aquí us deixo una mostra de l'exposició que hi havia del Premi a les millors enquadernacions artístiques que convoca el Ministeri d'Educació, cultura i esports.



Esta semana pasada del día 3 al 5 de octubre se celebró la 3 ª Feria internacional del libro en Barcelona (LIBER 2012).
Pude asistir a un par de charlas: "Aplicaciones: el futuro de la edición infantil" y "La autoedicion ¿amenaza u oportunidad?". Como autora e ilustradora, sobre todo de cuentos infantiles, me interesaban especialmente ... Respecto al tema de las Apps de álbumes / libros infantiles creo que tengo que ver muchas cosas todavía y que si eres una editorial con un cierto presupuesto te puedes permitir el lujo de crear una, ya que implica una cierta inversión. Y por el tema de la autoedición: creo que nunca es descartable, sobre todo si tienes un producto que quieres publicar, y ninguna editorial está interesada o simplemente no es clasificable por formato o por contenido ... En fin, creo que está bien estar al día de lo que se puede cocer dentro y fuera de las editoriales y de lo que hoy en día llamamos e-book.
Como encuadernadora, creativa y amante de los libros, aunque me interesa los nuevos formatos y las nuevas tecnologías, siempre valoro el libro de artista y el libro en formato de papel ... Creo que el hecho de pasar página y poder oler lo que está impreso es todo un qué. Y como qué, también existe la encuadernación artística y todo lo que puede dar a un buen contenido. Así que aquí os dejo una muestra de la exposición que había del Premio a las mejores encuadernaciones artísticas que convoca el Ministerio de Educación, cultura y deportes.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada